Blog

Efterårets arbejde

I august og september fik vi lagt fibernet ind og sat et trådløst accesspoint op i bygningen. Det betyder, at der er god forbindelse for alle.

I oktober har vi fået malet bygningen indvendig. Det var egentlig meningen at det først skulle ske til næste år, men der var flere og flere steder, hvor malingen var begynd at skalle af indvendigt og da maleren kigge forbi og sagde, at han havde tid, så blev det altså nu.

Ligeledes fandt vi her i oktober den perfekte sofa til rummet, hvor vi normalt har buffet. Så den måtte vi bare købe. Den passer bare perfekt ind i rummet.

Vi har fundet ud af, at der faktisk er en hel del arbejde for os, når vi lejer ud til fest. Derfor og så selvfølgelig på grund af alle forbedringerne, så hæver vi prisen endnu engang. OK, vi havde også bevidst sat prisen lavt til en start, men det er alligevel kommet bag på os, hvor hurtigt det er blevet en succes. Det er jo efterhånden hver weekend, at der er fest.

Og næste hver gang der er fest, så får vi fortalt, at det er meget billigt og at selvom vi hæver prisen med 1000 kr, så er det stadig billigt. Prisen stiger således fra 1.700,- til 2.700,-.

De som har booket i forvejen får det selvfølgelig til den pris, som de har booket til.

Vi skylder nogle billeder af alle forbedringerne og det bliver helt sikker det næste som bliver lagt op.

Sommerens arbejde

Maling og puds var begyndt at skalle af på museums bygningen, så vi besluttede, at der var tid til en facade renovering. Her kommer nogle før, under og efter billeder 🙂

Det en dyrt med sådan en facaderenovering, så prisen for at leje festlokale er steget. Alle der har booket før 18/7 vil fortsat få lokalet til gammel pris.

Det løse puds er banket af.
Løst puds banket af og huller pudset med ny puds for neden, men det kniber med at nå op 😉
Et stillads er godt, når man skal i højden og alle tiders gymnastik redskab for en rask dreng.
Hov, så kom der lige en rå med 2 lam løbende. De havde gået og græsset fredeligt indtil en bil kom kørende 😉
Det færdige resultat efter pudsning og maling af gavlen.
Det er godt nok tørt. En fin gul græsplæne og et træ der lige er blevet opstammet ved søen. Der er nok opgaver 🙂
Det færdige resultat af facaden efter maling. Det pynter med sådan en facade renovering 🙂

Kommende aktiviteter på Skovgård

Vi har travlt med at planlægge nogle spændende arrangementer her på gården:

Fredag d.16 marts – Appelsinstuen fra Frugthaven børnehaven kommer og fejer Peters 6 år fødselsdag. Vi glæder os!

Fredag d.23 marts – Hillerød Skiklubben holder Billedaften på Skovgård. Sæsonen er forbi og vi glæder os at se billeder fra skiferier og høre en masse historier om hvor gode vi er på ski.

 

Så er den nye side for Skovgård oprettet

Viktoriya og jeg har i et stykke tid talt om, at få oprettet en side for Skovgård. Og selvom vi begge er IT specialister, så er der alligevel noget nyt, som skal læres, idet ingen af os tidligere har brugt WordPress.

På en gård er der meget som skal ordnes, såsom maling, græsslåning med mere, så der er egentlig ikke meget tid, at gøre godt med til hjemmeside redigering 😉

Dette er det første spæde skridt, men mere vil komme til.