Ungdomsfest

Første gang vi blev kontaktede vedrørende en ungdomsfest, så var det overhovedet ikke noget vi havde taget stilling til. Reelt blev vi lidt overraskede over, at blive spurgt om vi tillod ungdomsfest. En fest er vel en fest.

Efter at have oplevet nogle stykker, så forstår vi nu hvorfor spørgsmålet blev stillet. For det første, så bliver der medbragt lydudstyr, som med 100% sikkerhed er til skade for hørelsen. Dernæst bliver der medbragt lysshow, som kan ses adskillige kilometer væk. Men den største støjkilde er nu de unge selv. Specielt fordi de ikke kan finde ud af, hvor festen foregår…. Eller også fordi de reelt ikke kan opholde sig i festlokalet pga. lydniveauet.

Værst er nu trafikken. Det er ikke lige sådan at de kan finde ud af, at kommer på en gang og blive til festen er slut. Nej, der er en konstant trafik af biler med unge på vej til fest eller på vej fra fest.

Vi har et godt festlokale, hvor det faktisk er muligt at holde en fest uden at genere alt for mange, hvis ellers man blot holder sig til den side hvor parkeringen er………

OK, den historie blev lidt lang. Budskabet er egentlig blot. Ikke flere ungdomsfester. Eller sagt på anden vis. Ingen bookning af fester af personer under 25.

Efterårets arbejde

I august og september fik vi lagt fibernet ind og sat et trådløst accesspoint op i bygningen. Det betyder, at der er god forbindelse for alle.

I oktober har vi fået malet bygningen indvendig. Det var egentlig meningen at det først skulle ske til næste år, men der var flere og flere steder, hvor malingen var begynd at skalle af indvendigt og da maleren kigge forbi og sagde, at han havde tid, så blev det altså nu.

Ligeledes fandt vi her i oktober den perfekte sofa til rummet, hvor vi normalt har buffet. Så den måtte vi bare købe. Den passer bare perfekt ind i rummet.

Vi har fundet ud af, at der faktisk er en hel del arbejde for os, når vi lejer ud til fest. Derfor og så selvfølgelig på grund af alle forbedringerne, så hæver vi prisen endnu engang. OK, vi havde også bevidst sat prisen lavt til en start, men det er alligevel kommet bag på os, hvor hurtigt det er blevet en succes. Det er jo efterhånden hver weekend, at der er fest.

Og næste hver gang der er fest, så får vi fortalt, at det er meget billigt og at selvom vi hæver prisen med 1000 kr, så er det stadig billigt. Prisen stiger således fra 1.700,- til 2.700,-.

De som har booket i forvejen får det selvfølgelig til den pris, som de har booket til.

Vi skylder nogle billeder af alle forbedringerne og det bliver helt sikker det næste som bliver lagt op.

Sommerens arbejde

Maling og puds var begyndt at skalle af på museums bygningen, så vi besluttede, at der var tid til en facade renovering. Her kommer nogle før, under og efter billeder 🙂

Det en dyrt med sådan en facaderenovering, så prisen for at leje festlokale er steget. Alle der har booket før 18/7 vil fortsat få lokalet til gammel pris.

Det løse puds er banket af.

Løst puds banket af og huller pudset med ny puds for neden, men det kniber med at nå op 😉

Et stillads er godt, når man skal i højden og alle tiders gymnastik redskab for en rask dreng.

Hov, så kom der lige en rå med 2 lam løbende. De havde gået og græsset fredeligt indtil en bil kom kørende 😉

Det færdige resultat efter pudsning og maling af gavlen.

Det er godt nok tørt. En fin gul græsplæne og et træ der lige er blevet opstammet ved søen. Der er nok opgaver 🙂

Det færdige resultat af facaden efter maling. Det pynter med sådan en facade renovering 🙂