Ungdomsfest

Første gang vi blev kontaktede vedrørende en ungdomsfest, så var det overhovedet ikke noget vi havde taget stilling til. Reelt blev vi lidt overraskede over, at blive spurgt om vi tillod ungdomsfest. En fest er vel en fest.

Efter at have oplevet nogle stykker, så forstår vi nu hvorfor spørgsmålet blev stillet. For det første, så bliver der medbragt lydudstyr, som med 100% sikkerhed er til skade for hørelsen. Dernæst bliver der medbragt lysshow, som kan ses adskillige kilometer væk. Men den største støjkilde er nu de unge selv. Specielt fordi de ikke kan finde ud af, hvor festen foregår…. Eller også fordi de reelt ikke kan opholde sig i festlokalet pga. lydniveauet.

Værst er nu trafikken. Det er ikke lige sådan at de kan finde ud af, at kommer på en gang og blive til festen er slut. Nej, der er en konstant trafik af biler med unge på vej til fest eller på vej fra fest.

Vi har et godt festlokale, hvor det faktisk er muligt at holde en fest uden at genere alt for mange, hvis ellers man blot holder sig til den side hvor parkeringen er………

OK, den historie blev lidt lang. Budskabet er egentlig blot. Ikke flere ungdomsfester. Eller sagt på anden vis. Ingen bookning af fester af personer under 25.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *